Kwaliteit

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, zet VWSC Nederland zich in om te voldoen aan alle voorwaarden die wettelijk en door brancheverenigingen zijn vastgesteld voor re-integratiebedrijven, arbeidsdeskundigen en coaches. Wij zijn gecertificeerd, aangesloten bij diverse brancheverenigingen en voeren regelmatig interne audits en klanttevredenheidsonderzoeken uit.
Daarnaast kunt u vertrouwen op veilig dataverkeer en -opslag en bescherming van persoonsgegevens conform wettelijke voorschriften.

Wij zijn aangemeld en geregistreerd bij de autoriteit persoonsgegevens.
VWSC Nederland is lid van OVAL, de brancheorganisatie van arbodiensten, interventiebedrijven, adviesbureaus op het terrein van outplacement, loopbaanbegeleiding en, re-integratiebedrijven.

OVAL bundelt de krachten van dienstverleners op het terrein van werk, loopbaan en vitaliteit. Zij leveren een bijdrage aan duurzame inzetbaarheid, arbeidsmobiliteit, kwaliteit van werk en leven en daarmee van productiviteit van mensen. De leden van OVAL zijn grote en kleine bedrijven, breed georiënteerd of specialistisch en gericht op mens en organisatie.

Het lidmaatschap van OVAL staat voor een professioneel hoogwaardige manier van werken, goede kwaliteit van dienstverlening, transparante afspraken en resultaat.

Zie verder: Branchevereniging OVAL

Klanttevredenheidsonderzoek

Ten behoeve van onze accreditatie dienen wij elke twee jaar een klanttevredenheidsonderzoek te laten uitvoeren door CEDEO. VWSC is er trotst op om voor de 3e keer achter elkaar een hoge klanttevredenheid te hebben kunnen meten, zowel onder werkgever, opdrachtgevers en onze kandidaten. Om het rapport door te nemen kunt u dit hier downloaden:

Download het rapport 2020 - 2022
Download het rapport 2018 - 2020
Download het rapport 2016 - 2018

Kwaliteitsborging

Lloyds Register Quality Assurance audit en meet elke twee jaar onze processen, mensen en bedrijfsvoering. Met name onze investering in scholing van de mensen, omgang met privacy gevoelige informatie en IT systemen dragen bij aan onze certificering en twee jaarlijkse audit.

Zie verder: Lloyd's Register

Digitale beveiliging

Ons unieke E-Learning Centre en cliëntvolgsysteem maken gebruik van een beveiligde https-verbinding. Online dataverkeer tussen cliënt, coach of trajectbeheerder en onze server wordt altijd versleuteld, waardoor informatie niet leesbaar is voor onbevoegden en tijdens het uitwisselen niet gestolen kan worden. Wij hebben een eigen zogenaamd SSL (Secure Sockets Layer)-certificaat afgesloten dat zorgt voor de encryptie van persoonlijke informatie. Door het gebruik van een SSL-certificaat kunt u er zeker van zijn dat uw gegevens veilig worden verzonden en kunt u eenvoudig de authenticiteit en rechtmatigheid van VWSC Nederland als eigenaar van de website controleren.

Visie en uitgangspunten

VWSC Nederland staat voor een transparante werkwijze en open contact met zowel kandidaat als werkgever/opdrachtgever en eventuele overige betrokkenen. Meer informatie over onze uitgangspunten leest u in onze:

Algemene voorwaarden

Klachtenprocedure

Privacy reglement

Disclaimer

Meer weten over onze aanpak?

Wij vertellen u graag over onze mogelijkheden!
085 0020780
(centraal nummer)
info@vwsc.nl