E-learning centre

Een belangrijk onderdeel waar wij gebruik van kunnen maken bij onze coach- en begeleidingstrajecten is ons eigen ontworpen en geavanceerde on-line E-Learning Centre, waar kandidaten 24/7 via een persoonlijke inlogcode gebruik kunnen maken van testen, trainingen, uitgebreide informatie, naslagwerken en een vacaturebank.

De coach bepaalt in overleg met de kandidaat welk onderdeel voor het volgende voortgangsgesprek voorbereid en afgerond dient te worden. Naar behoefte wordt zo invulling gegeven aan ontplooiing, ontwikkeling en toetsing, maar bijvoorbeeld ook verwerking, bezinning of zelfonderzoek. Voordeel van deze eigen ontwikkelde on-line voorziening is dat kandidaten kunnen werken in eigen tempo, en op een zelf gekozen plaats en tijdstip (uiteraard in goed overleg met de coach).
Ons E-Learning Centre voorziet in de volgende mogelijkheden:
  • Testen op het gebied van beroepskeuze, mentale weerbaarheid, belastbaarheid en persoonlijkheid. Deze testen zijn alle gekoppeld aan een functie-matchsysteem, dat uit ruim 4300 beroepen bestaat en de voor de kandidaat de best passende selecteert op basis van objectieve criteria en testuitslagen. 
  • Een vacature-zoeksysteem met alle vacatures die digitaal alsmede in de overige media (vaktijdschriften, landelijke en regionale dagbladen) zijn gepubliceerd.
  • Een interactieve sollicitatietraining met illustratieve instructiefilms (met nagespeelde scenario's door acteurs), voorbeeldbrieven, voorbeeld Cv's, een advieslijst met naslagwerken, en een basistraining presentatie in sociale media.
  • Videofilms over gezondheid en belastbaarheid.
  • Toelichting op en verwijzing naar relevante interactieve trainingen, bijvoorbeeld op het gebied van het bevorderen van de fysieke en mentale gezondheid.
  • Informatie over wet- en regelgeving.
  • Handige tips, verwijzingen en relevante literatuur.
Meer weten over onze aanpak?

Wij vertellen u graag over onze mogelijkheden!
(010) 226 53 89
(centraal nummer)
info@vwsc.nl